LightWeb
Velkommen til Markens Grøde 19.-20. august 2006.

Vi gjør det ukjente kjent! Les mer her...

Sted: Snilsberg Familiepark i Ringsaker
Tid: Lørdag 19. og søndag 20 august kl. 1100 - 1700
Gratis stand - Ta med salgsutstyr.

Påmelding:
E-mail:
arnfi-jo@online.no eller bruk påmeldingsskjema
Telefax: 62 35 42 42
Mobil: 908 68 950

Snilsbrød, Snilsdrøm, Snilsknekk og Snilsring...

Det begynte med Snilsbrød og Snilsdrøm for to år siden og fortsatte med Snilsknekk og Drømmebollen i fjor. I år lanserer Trine Gotaas fra Brumunddal Snilsring under Markens Grøde på Snilsberg 19. og 20. august.

- Jeg ble inspirert til å lage Snilsring etter at jeg ble tildelt Begeistringen i fjor, sier Trine Gotaas. Hun har komponert et nydelig frokostbrød med en smak av tradisjon sammen med geitost og urtete. Hun bruker mjøl fra Sund Sag & Mølle - lokalt produkt fra ende til annen. Trine Gotaas sine produkter er forankret i gammel kultur. Ved siden av bakerovnen på Snilsberg vil hun også i år formidle og inspirere interesserte tilhørere.

- Jeg elsker å bake brød, og bakerovnen i hagen gjør bakingen ekstra spennende. Du kjenner at du er en del av historien når du henter ut en ladning ferskt brød av ovnen, sier hun i boka Lysår. Hun mener brød er vår viktigste sikringskost, og avviser på det mest bestemte at man bli feit av å spise brød.

Trine Gotaas har også lansert en rekke andre ideer i utviklingen av Markens Grøde. I år blir det flere barneaktiviteter hvor barna kan ta i bruk all sin kreativitet. Det arbeides med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere.

Arrangementskomiteen melder at svært mye er på plass. De faste og populære innslagene med kåring av "Årets Bygdeoptimist" ku-utstilling, hestemønstring, potetonn, skuronn og teppe-utstilling blir utviklet videre. Flere nyheter vil bli lansert senere.

Men om noen skulle være i tvil:
Gråtass kommer tilbake med ei ny forestilling lørdag 19. august klokka 14.00. Billettsalget starter 1. mai, men det er mulig å bestille på mail allerede nå -
arnfi-jo@online.no. Billettene sendes i oppkrav mot et gebyr på 75 kroner for hele sendingen. Billettprisen på 130 kroner for både barn og voksne er uendret fra i fjor. Arrangørene aksepterer kommunale ledsagerbevis med kommunelogo og foto.


Snilsberg Familiepark:

Adresse: Nyhushøgda 73, N-2355 GAUPEN
Telefon: +47 62 35 44 44
Mobil: +47 908 68 950
Webebside: www.snilsberg.no
E-post:arnfi-jo@online.no
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             
 

© LightWeb